Tang-kokkeskole – Seaweed cooking class
Tangkokkeskole
Lær at bruge fremtidens klima-løftende og supersunde grøntsager som er fuld af umamismag og som du kan høste bæredygtigt langs vores danske kyster, året rundt.
Vi marinerer, steger, bager og bruger tangen i det sure, salte og søde køkken. Sammen smager vi os igennem retterne, som du nemt kan genskabe derhjemme og bruge i hverdagskøkkenet.
Kurset starter med en introduktion til de forskellige tangarter, hvorefter vi går i gang med at kokkerere.
Når vi efterfølgende sidder til bords, får du demonstreret anvendelsen af tørret tang, ligesom du kan få svar på alle dine spørgsmål om tang, også om hvorfor vi dyrker sukkertang og søl i havet. Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergier, men dog kan vi lave vegetariske retter.
Da det er et samarbejde med Hundested Aftenskole, er brugerbetalingen trykket helt i bund. Til gengæld er der inkluderet fælles oprydning og mulighed for at tilkøbe Tangøl og vin:-)
Louise Windelboe er tidligere kaptajn på havforskningsskibe og indehaver af firmaet Blæret Tang.
TILMELDING
Send en email til post@hundested-aftenskole.dk. https://hundested-aftenskole.dk/tangkokkeskole/
HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.