
- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Tang-kokkeskole – Seaweedcooking class
juli 15 @ 15:30 - 18:00
Afholdes i Økosamfundet Dyssekilde i restauranten Torup Spisehus.
Lær at bruge havets grøntsager i hverdagskøkkenet. Tang er en overset og bæredygtig ressource, som er fuld af umamismag og er supersund. Vi har fuld fokus på Fucus (blæretang, savtang og klørtang), som du kan høste året rundt langs vores danske kyster.
Vi marinerer, steger, bager eller blender og bruger tangen i det sure, salte og søde køkken og tilbereder en forret, hovedret og dessert.
Sammen smager vi os igennem retterne, som du nemt kan genskabe derhjemme og bruge i hverdagskøkkenet. Du får selvfølgelig opskrifter med hjem.
Eftermiddagen starter med en introduktion til de forskellige tangarter, hvorefter vi går i gang med at kokkerere, Det er en stor fordel hvis du har været på et tanghøst kursus hos os, dog ikke et krav.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergier, men dog kan vi lave vegetariske retter.
Der er begrænset antal pladser og de kan bookes undersiden Book Event 650,- pr person